10-årsjubileum

19-21 oktober

Vi feirer et tiår med restaurantopplevelser der fisken har hatt en sentral plass!

I den anledning har vi komponert en spesiell jubileumsmeny til ære for alle gjestene vi har hatt. Vi byr på retter av makrellstørje, sjøkreps, piggvar og torsk. Vi tilbyr også vinpakke delux til vinpakke-1 pris.

Vil du være med på feiringen kan du booke bord her, ringe på tlf: 22 98 21 50 eller skrive til fjord@restauranteik.no

 

Meny

Makrellstørje Ponzu – Wasabi – Pepperrot

Stek Sjøkreps Sjøkrepssaus – Petit Pois

Stekt Piggvar Jordskokk – Trøffel – Burre Blanc

Bakt Torsk Steinsopp potetpure – Rødvinsaus – Perleløk

Norske Oster

Sitronkrem Kanelparfait – Marshmellow – Sjokolade

 

Vel bekomme